SELECT EPISODES:

Mostenirea ep 1 online subtitrat romana (tv) complet toate episoadele

click aici pentru Mostenirea, sezonul 2 tradus in avans

acesta e primul episod, varianta tv, a serialului turcesc de viitor succes, numit Mostenirea (sezonul 2 va urma in toamna). Le vom schimba si pe celelalte pe masura ce apar traduse in romana la televizor pana va fi complet, da, juram ca le vei mostenii pe toate.

 Imediat o sa aflati si voi ca o mostenire ii schimba pe cei din preajma ta in primul rand, si abia apoi ei te vor schimba si pe tine. Ceilalati pot sa-si mai revina din aceasta alterare a campului constientei, insa, bietul de tine, tu nu mai ai nicio sansa.

un serial sentimental intens dramatic turcesc a carui subtitrare in romana incearca sa te invate ca mostenirile nu e tocmai bune, cica face mai mult rau, te instraineaza de oamenii obisnuiti si te priveaza de senzatiile primitive….dar tie nu-ti pasa, haha

Mostenirea asta ne pica ca o pleasca calduta din cerul indiferent si misterios, ei, da, mostenim multe fara chiar sa stim, mostenim natura fizic-genetica a parintilor si bunicilor nostri, poate si cea mentala, psihica, care este si ea tot fizica, in neuronii din creier, mai mostenim cuvinte, obicieuri, purtari, chiar si moduri de gandire. Suntem mostenitorii tuturor oamenilor ce-au trait pe pamant, cu toate relele lor, dar si cu putine bune.

 

Vezi serialul Mostenirea episodul 1 online  subtitrat din turca  in romana