Osman Intemeietorul ep 76 subtitrat in romana complet online

Stiu, mai bine decat credeti, v-am promis ca Osman o sa fie anonimizat in episodul 76 tradus excelent in limba romana. Doar ca, fie nu stiati, fie ati uitat, nu te poti increde in oameni. Osman va intemeia imperiul otoman impotriva mea si a voastra. Realitatea istorica e caduca si comica, a fost un concurs de intamplari favorabile, un jos ironic al destinului ce-a adus la putere un alt prostalau orgolios,lacom si fanatic.

Una din fazele atat stupide cat si memorabile din acest episod, e atunci cand Osman musca cu pofta, cu gura plina, dintr-un sarpe…inca viu.

Avem deja 76 de episoade in care Osman tot scapa de belea. Insa, de tura asta, chiar isi va pierde rangul si banii in favoarea fratelui sau mai rational, Gunduz Bey. Numai ca, prostii sunt favorizati de soarta si probabil, fratele lui impaciuitor isi va pierde capul. Episodul 76 de arata ca puterea executiva va apartine mereu celui mai prost, mai nesimtit, animalic si mai credincios pagan fanatic. Va urma, desigur, si episodul 77, subtitrat la fel de bine ori nasol in limba romana, insa, nimic nu poate schimba trecutul, decat viitorul, adica tu.